zaterdag 28 maart 2020

Paas swap

Op facebook deed ik mee met een Paas swap die daar georganiseerd werd.
Het thema was natuurlijk pasen.

Ik maakte Miss violet van wooly toons.
Aan het pakket kwam dit leuke paashaasje patroon van Haakmuts. Van mijn swap maatje kreeg ik dit paas setje


Het was lang geleden dat ik met een swap mee deed. Er was een tijd dat het heel vaak gedaan werd, maar de laatste tijd lees ik er weinig over. Ik vind het wel erg leuk om te doen, zo kun je toch dingen maken voor een ander. Deze keer was het niet zo, maar het is wel fijn als je wat over de ander weet waardoor je je pakje goed kunt afstemmen op bv kleur of bepaalde voorkeur.
De meiden op FB hadden het goed georganiseerd, maar er gingen nogal wat dingen mis jammer genoeg. Maar dat kwam meer door de deelnemers die afhaakte terwijl de swap al liep of gewoon niets lieten horen. In mijn ogen onbegrijpelijk!

Hoe is het met jullie allemaal in deze corona crisis? Ik moet zeggen dat ik er op zich niet zo last van heb behalve dan dat mijn praktijk dicht is. Ook mijn schoonmoeder mag niet bezocht worden in het verpleeghuis maar door de alzheimer heeft ze daar zelf niet zoveel last van. Er wordt thuis volop schoongemaakt en uitgezocht en gehaakt.
Mijn dochters zijn wel allebei thuis van het HBO, maar gelukkig woon ik niet druk bevolkt en kunnen we toch lekker naar buiten met de hond.
Blijf allemaal gezond en besteed nu tijd aan je naaste.
liefs lisette

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke Paashaaksels van jullie beiden, vooral die eigenwijze kuikens van jou zijn geweldig!
  Tsja, de problemen met de swap is denk ik precies de reden waarom het nog nauwelijks wordt gedaan, zo jammer voor diegenen met goede wil.
  We moeten maar allemaal het beste van deze rare periode maken. Ik werk "gewoon" door, maar het is wel raar om nu met een thuiswerker in huis te zijn, met enige aanoassingen en gewenningen lukt dat wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke paasdingen heb je gemaakt en gekregen. Wel lastig als je niets over de ander weet en ergerlijk dat er mensen afhaken, zo jammer voor degene die het treft.
  Hier nog beiden gezond, manlief werkt al bijna een maand thuis en omdat wij ook landelijk wonen kunnen we iedere dag nog lekker rustig wandelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke paasdecoratie maakte je voor de swap. Ik heb het vroeger ook nog gedaan geswapt, tof om voor een ander creatief bezig te zijn. En ja, heel jammer als anderen afhaken en niks meer laten weten, hé.
  Hier in België zijn de regels al wat strenger dan bij jullie in Nederland. Gelukkig mogen we nog buiten om te wandelen en fietsen.
  Fijne groetjes, Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk daar zal je swabmaatje zeer gelukkig mee zijn super zo'n mooi paaskip!!!! Deze swab heb ik niet voorbij zien komen bij wie was dit? dan kan ik wellicht meedoen met de zomer swap :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op FB is het op de site van Snoesje&Christel's Haakcafe. Er wordt nu weer een swap gedaan een Lente swap. Inschrijven tot 24-4 geloof ik.

   Verwijderen
  2. Ik kan de swap daar niet vinden???? Ik ben wel bij Christel Krukkert wezen kijken, vd week nieuwe bolletjes halen dan start ik! ook leuk

   Verwijderen
  3. https://www.facebook.com/christelkrukkertboeken

   Verwijderen
  4. Bij de bestanden staat de aankondiging daar kun je ook inschrijven

   Verwijderen
 5. ps ik doe mee met de swap via Instagram bij Vanmaanberg :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik eens opzoeken. Leuk! en anders kunnen wij nog samen nog gaan swappen ook gezellig.

   Verwijderen