zaterdag 14 maart 2020

Even een mededeling!!!1

Ik weet niet of het zin heeft, maar toch maar even een mededeling van mijn kant.
Het is ongelooflijk fijn om jullie reacties op mijn blogs te lezen en er komen ook prive leuke mails binnen met soms een verzoekje of een vraag.
Over het algemeen is het allemaal erg positief en dat geef me een goed en blij gevoel en is de reden dat ik dit blog blijf voortzetten.

Maar nu stoomt op dit moment mijn mailbox over om het patroon van Willenein. Vragen om het patroon door te geven of te verkopen. Er wordt zelfs erg onbeschoft gereageerd als ik te kennen geef dit niet te doen. Ik probeer zelfs een patroon suggestie te doen voor een patroon wat er erg op lijkt.
Het zijn over het algemeen mensen die nog nooit ergens op hebben gereageerd op mijn blog dus waarschijnlijk zijn door gelinkt op de patroon naam.

Ook zijn er mensen die dwingend vragen naar een patroon van bv 6 jr geleden hoe breed of dik iets was, welke naald enz.
Echt ik wil iedereen helpen, maar sommige dingen zijn zolang geleden en heb ik ook de betreffende creatie niet eens meer in mijn bezit.
Ik zou het zo fijn vinden als iedereen wat vriendelijker reageert of wat normaler iets vraagt. Wat ik dus al zei ik wil echt iedereen helpen maar soms gaat dat niet. Alleen patronen doorgeven of doorverkopen doe ik dus niet.

Sorry dit moest even van mijn hart.
Fijn en gezond weekend,
lisette

8 opmerkingen:

 1. En zo is dat. Mij vragen ze ook regelmatig, soms met een zielig verhaal erbij, maar ik doe het ook niet. Gelukkig gaat het er in mijn mailbox meestal wel vriendelijk aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat van die zielige verhaaltjes ken ik ook wel, maar meer als ik wat wil verkopen. Dan willen ze een bijna nieuw boek voor 2 euro hebben want ze haken voor het bejaardenhuis. Maar vooral de dwingende toon in sommige mails vind ik echt heel vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend Lisette dat mensen je ze belagen zeg maar! het patroon van Willenein kunnen ze zo via google vinden dus waarom jou ermee lastig vallen? Fijn dat je het hier van je af schrijft, zegt meer van die ander dan van jou XXX maak nog maar mooie creaties, genieten in onze Betuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je berichtje van een betuwnaar???? Ben het nu kwijt hoor, maar had het wel even gehad. Dat het patroon via google te vinden is, wist ik nog niet. Maar ik zoek daar ook niet naar natuurlijk.

   Verwijderen
 4. Gelukkig heb ik hier geen last van. Ik snap niet dat mensen zo in elkaar zitten en dan ook nog via je blog. Op FB komt het veel voor, maar hier?? Ik kijk er echt van op. Blijf lekker bloggen en trek je maar niets aan van die vervelende en lastige mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dat ook soms, maar ik reageer daar bewust niet meer op. Ik steek mijn energie niet in... Jammer dat mensen denken om zo maar alles te kunnen krijgen.
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker laten gaan . dit kom je overal tegen maar ik snap je frustratie helemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed gezegd!
  Ik herken het ook wel, de toon van sommige mailtjes, of je dit of dat maar even wilt sturen. In het begin vond ik het moeilijk om die mailtjes meteen weg te gooien. Tegenwoordig gaat me dat al beter af. Gelukkig zijn er ook gewone en vriendelijke mailtjes en dat zijn de meeste :)Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen