donderdag 31 mei 2018

Mochila tas!

Eindelijk is hij klaar. En ben ik tevreden? nou nee.
De bodem ben ik wel 6 x gestart voordat hij goed was. Volgens mijn dochters moet ik niet zo mopperen en is het de 1e x dat ik ooit zo'n tas heb gemaakt. Maar mensen wat een pittig klusje.
ik denk ook voor de 1e x een beetje een te grote uitdaging in dit patroon, er zitten wel heel veel verschillende kleuren in die erg wisselen.
Maar hij is af. En de volgende ligt al weer klaar om te maken. Hopelijk gaat die beter.
 Het patroon even wat beter zichtbaar.
De bodem. Een dingetje om die goed plat te krijgen.



 De volgende is een ronde die ik als compleet pakket heb gekocht. Ik ben benieuwd of ik daar ook zo mee moet stoeien. Maar oefening baart kunst zegt men dus wie weet.
Hopelijk duurt het niet zo lang meer als deze x dat ik wat kan posten. Dat was niet alleen de tas te verwijten maar ook het veel te warme weer.
gr  Lisette

6 opmerkingen:

 1. Ik vind hem mooi en heel knap gedaan. Ik heb het wel eens een klein stukje geprobeerd nadat ik zulke mooie tassen had gezien bij vriendin Vera (Vera's homemade), maar ik haakte snel af omdat ik niet tevreden was met het resutaat maar ook omdat het niet prettig haken was voor mijn handen, dus ik vind het fantastisch dat jij de eerste keer meteen al zo'n mooie tas neerzet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel Angelique in het echt is hij echt wat minder dan hij op de foto lijkt. Ik vond het inderdaad ook erg wennen de manier van haken, maar geen last van handen alleen van frustraties. Maar ik ga er nog wel 1 proberen.

   Verwijderen
 2. Het is je gelukt en je hoeft niet zo negatief te zijn hoor, hij is heel goed gelukt. Je schrijft dat je het jezelf moeilijk zou hebben gemaakt met veel kleurwissels, maar dat is niet zo. Grote effen stukken zijn moeilijker op spanning te houden. Ik ben benieuwd naar je volgende, succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat begreep ik van mensen op FB ook dat juist meer kleuren makkelijker is. Ik had juist daardoor problemen met de spanning. Op de foto zie je het niet, maar de kleuren komen erg door het wit heen. Dat staat me het meest tegen, maar de volgende ga ik gewoon weer proberen

   Verwijderen
 3. Toch knap hoor!!! Ik zou het niet kunnen!
  En misschien beter een andere achtergrond kiezen dan wit, want zoals ik hierboven in je commentaar lees en zelf ook al eens heb ondervonden, schijnt door wit bijna alles door.
  Succes met de volgende!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gaaf...en het haakt inderdaad niet zo makkelijk om de kleuren mee te laten lopen..
  Maar gaaf patroon en mooie tas om trots op te zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen