zondag 29 april 2018

Cactussen!

Na het grote project voor mijn jongste dochter kwam ik even in een kleine haakdip. Want wat ga ik nu maken. Een hele tijd geleden had ik een pakket van HardiCraft gekocht om voor mijn oudste een paar cactussen te haken.
Daar ben ik dus eerst maar aan begonnen. Super handig want alles zit in zo'n pakket.Verder staan de appelbloesems al volop in bloei, dat vind ik altijd een prachtig gezicht. Iets minder vind ik al de toeristen die erop af komen en nergens rekening mee houden, maar ja laat ik maar niet mopperen.
Het volgend project is ook al bedacht. Mijn oudste dochter wil graag een mochila tas al een tijd dus daar ga ik me nu aan wagen. Als er iemand tips heeft hoor ik het graag. Ik lees verschillende technieken met yarn under en gewoon haken , geen idee wat beter is.
 Verder heb ik ook nog een probleem met de reacties die komen niet meer op mijn mail binnen. Op mijn blog kan ik ze wel zien, maar als er op een blogpost van langere tijd geleden gereageerd wordt dan zie ik dat dus niet meer. Iemand een idee hoe dat kan en opgelost kan worden?
fijn weekend verder. gr lisette

5 opmerkingen:

 1. Wat een gezellige cactussen!
  De nliesem is prachtig!
  Ik krijg bij jou altijd al de mededeling: mail delivery failed. Ik krijg ook niet van iedere reactie een melding, ligt er aan of iemand via google reageert, dacht ik.
  Je kunt wel steeds checken if er een reactie is geplaatst als je naar je persoonlijke bloggerpagina gaat (waar je ook de statistieken bv bekijkt en een post vanuit schrijft) onder het kopje "reacties; gepubliceerd" (ook altijd handig om te zien of er spam geplaatst is)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Angelique, bij mail delivery failed bedoel je dan als je mij een berichtje via de mail stuurt? bij de statistieken kijk ik nu ook alleen als er gereageerd wordt op een veel eerdere post dan zie ik dat niet, omdat ik niet meer weet hoeveel reacties er eerst waren.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke cactussen! Ik heb er ook een paar gehaakt en heb er nog altijd plezier van! En ik ben benieuwd naar de tas! Zelf wil ik er ook graag een maken, maar zit ook een beetje met de vraag welke methode/techniek het beste is..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zijn de cactussen. Ik heb ook nog patroontjes liggen om er wat te maken.
  Ik krijg net als Angélique de melding delivery failed. Deze krijg ik in de mail, maar reageer gewoon onder je post, net als nu. Ik weet niet hoe je dat op kunt lossen helaas.
  Ik wil je wel helpen met je volgende project, de Mochila tas. Een andere optie is om, als je op Facebook zit, lid te worden van een Mochila groep. Daar staan ze je met raad en daad ter zijde.

  BeantwoordenVerwijderen