donderdag 18 maart 2021

knuffelkonijn!

 Dit is het knuffelkonijn van craft kitchen. Een kennis had dit compleet als pakket gekocht maar kon niet met het pluizige garen haken.

Zij wilde het maken voor haar kleinzoon die een hele zware operatie moest ondergaan.  Ik heb het mee naar huis genomen en in een weekend gelijk gehaakt. Hij is echt flink aan de maat dus een echt sleep konijn.








Precies op tijd klaar, want haar zoon mocht tegen de verwachting in van de IC gelijk naar huis om aan te sterken. Dus de kleine man heeft hem al lekker in zijn bedje.

Ik vond het geen duidelijk patroon niet alles was omschreven. De eerste toer was bv 6 v daarna werd het 9v of 15v. Zonder te beschrijven hoeveel te meerderen en waar. Voor iemand die net begonnen is met haken dus niet echt aan te raden. Zo ging het ook met minderen alleen de hoeveelheid steken stond er.

Groetjes Lisette

2 opmerkingen:

  1. Hij is leuk, maar slecht dat het patroon maar zo half was. Wel fijn dat de nieuwe eigenaar van het konijn zo snel al naar huis mocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief van je :) Het lijkt me een heerlijk zacht beestje, fijn dat hij op tijd af was, want als je uit het ziekenhuis komt kun je dat goed gebruiken. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen