maandag 10 augustus 2015

Weer terug van weg geweest!

Afgelopen zaterdag zijn we terug gekomen van onze vakantie uit Kroatië. Heerlijk weer gehad en lekker in de zee kunnen dobberen.
Onze meiden zijn nog wezen parasailen, echt stoer vind ik dat.
Van haken is niet veel gekomen ik heb alleen de tas van wolplein afgemaakt net voordat we op vakantie gingen.Dit was vanaf onze vouwwagen het uitzicht. Eerste rang aan de zee.

Hier hangen de dames in de lucht. Ze gingen 100m de lucht in achter de speedboot.

Deze puppy's werden op een markt verkocht voor 5 euro. Ontzettend zielig zulke jonge beestjes zonder moeder. Je wordt er gelijk verliefd op en dat is natuurlijk ook de bedoeling.


Ik ga nu nog een paar dagen van mijn vakantie genieten en dan mag ik weer aan het werk en ga ik ook het haken en werken met vilt weer oppakken.Heb een vraag voor 2 muziekdoosjes gekregen dus daar maar eens eerst aan beginnen.
groetjes lisette

6 opmerkingen:

 1. Stoere meisje zo hoog achter de boot aan zwevend. Jullie vakantieplek ziet er heerlijk uit. Wat een snoezige hondjes, maar met hun moeder zien ze er vast vrolijker uit.

  Geniet van de rest van de vakantiedagen, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's. Lijkt me heerlijk 's ochtends wakker te worden met zicht op zee. Dat ze de hondjes zo snel bij de moeder weghalen is vreselijk. Gelukkig zijn de regels hier wat strenger i.v.m. De verkoop van honden.

  De tas is ook erg mooi en handig lijkt me.

  Groetjes Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi ik zag u blogje via andere blogster, zo gaat het in blogland, ik volg meestal blogjes dat over thuis,hobbys en leuke anecdotes, ik kijk op om meer te bezoeken en delen...liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi ik zag u blogje via andere blogster, zo gaat het in blogland, ik volg meestal blogjes dat over thuis,hobbys en leuke anecdotes, ik kijk op om meer te bezoeken en delen...liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tas, daar kan vast een hoop in :-)
  Stoer zeg, die meiden! Dat zou ik dus echt niet doen hoor, brrr...

  BeantwoordenVerwijderen