donderdag 10 september 2015

Op bestelling haken!

Eindelijk een berichtje weer van deze kant het heeft even geduurd, maar er gebeurd ook zoveel op het moment. Ik heb het idee dat het op alle blogs op het moment even wat minder is met posten. Maar dat kan ik ook helemaal mis hebben.

Ik heb een verzoek gekregen om twee schaapjes te haken met een muziekdoosje erin.( Dat heb ik denk ik de vorige x al verteld. )
Ben er nu wel achter dat het niets voor mij is om op verzoek te haken ik heb echt het idee dat het moet. Net nu dat ik het juist als ontspanning wilde gebruiken kwam het "moeten" erbij.
Er waren wel dingen die ik wilde haken, maar ik ken mezelf eerst maken wat moest anders komt er helemaal niets van.

Zoveel werk was het ook helemaal niet. In een zondag waren alle onderdelen gehaakt, maar voordat ik me er toe kon zetten. Pffff!!!!
Gelukkig is er 1 af en de volgende hoef pas in oktober dus ik kan nu eerst wat anders gaan maken.
Tenminste als de rust weer is terug gekeerd.
Hopelijk tot niet zo heel lang meer.Groetjes lisette

3 opmerkingen:

  1. Schattige schaapje. Soms heb je dat, dat je even niet je draai vindt met een haakwerk. Goed dat je even door hebt gepakt, want het resultaat is lief en mooi.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet precies wat je bedoelt, in opdracht ligt mij ook niet zo (kijk maar naar mijn dikke meneer en het bankje, pffffff), ook al is het te haken nog zo leuk, dat is het door de opdracht opeens niet meer.
    Je schaapje is heel mooi geworden, op naar de tweede (en wacht daar nou niet te lang mee, je kan er maar beter vanaf zijn ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen