donderdag 16 april 2015

Kleed.

Voor mijn oudste dochter heb ik het kleed gehaakt wat in de haakspecial staat van de Hobbyhandig.
Het is gehaakt op naald 10 met Ribbon xl de kleur Early dawn een beetje een mintgroene/blauwe kleur.Hier is hij nog een beetje vochtig waardoor hij nog niet echt strak is getrokken.
Gr lisette

5 opmerkingen:

 1. Mooi ! En de kleur past perfect in de slaapkamer !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
  Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lisette, misschien kun jij me helpen, ik heb dit ook al geprobeerd aan Hoooked zelf te vragen.
  Ik dacht dat het patroon niet klopte, maar jij hebt 'm al af, dus dan ligt het aan mij :D
  Bij T3 zeggen ze 1 L en 3st in de volgende steek om te eindigen op 24 steken, maar T2 is al 12 steken, hoe kan 3st in 12 steken eindigen op 24 steken?
  En dan bij T4 zeggen ze 1v in elke steek (=24), gevolgd voor 2v en 1hv =naar mijn idee 24+2+1=27 steken, niet 30 steken?
  Kun jij me misschien vertellen waar ik de mist in ga? Ik wilde dit kleed graag haken voor in de kinderkamer; ik ben over een maand uitgerekend, maar nu kan ik niet verder :(
  Ik zou het erg fijn vinden!
  Bedankt, groetjes Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai anne, Bij toer 2 haak je in de 2e v een extra vaste dus meerderen in de 2e vaste. In de toer erna meerdere in de 3e vaste. het staat er een beetje raar beschreven, maar zo heb ik het gedaan. Als je er niet uitkomt stuur me maar een mailtje. gr lisette

   Verwijderen