zaterdag 3 november 2012

Krea-doe.

Een verlaat berichtje over mijn aankopen van de Krea-doe beurs.
Ik ben namelijk al afgelopen woensdag met mijn vriendin naar Utrecht geweest. Die dag was ik al niet al te fit onzettend pijn in mijn keel. Maar ach de beurs was gepland en naar uitgekeken dus gaan had het idee gaat wel weer over morgen waarschijnlijk verkouden en klaar. Na de hele dag overal te hebben gekeken was de pijp toch wel aardig leeg en ben ik gelijk met mijn dochters het bed ingedoken. Donderdag werd slikken toch echt wel heel lastig en toen ik bij mijn 2e klant van de dag aankwam ging ik haast onderuit.( Nou was het in een verzorgingshuis waar bij de bewoners de verwarming altijd op z'n hoogst staat). Onzettend misselijk heb ik toen de rest afgebeld en in bed gekropen en nu pas eindelijk weer een beetje eruit. Maar de Krea-doe heb ik gehad.
Jongens wat was het druk en wat veel op wol en haakgebied vergeleken met andere jaren.

Hier mijn aankopen.

Muziekdoosjes en pluizig garen en dik garen om voor dochterlief een petje te haken.
Houten huisjes vormen om straks een sinterklaasstraatje te maken. Piepschuimballen om kerstballen te haken, zpagetti plantenhanger + patroon. Van atelier Anemoontje de grote en kleine cadeau pieten. Bedeltjes en tashengsels.

Op deze werd ik helemaal verliefd! Had hem op de site van Atelier Sari gezien en gemaild of ze die bij zich hadden en gelukkig ze namen hem mee.
Zie eens hoe lief!

Ook donderdag weer nieuwe Granny's ontvangen van de granny travellingsgroep.

Ik ben helemaal in mijn sas met deze kleurcombinaties.
Ga nu lekker verder met op de bank hangen ( zit nog niet veel actie in me). Heb nu bijna de hele serie van "De bridge" achter elkaar gekeken. Is wel lekker hoor je zit goed in het verhaal.
Morgen heeft Sanne weer een dressuur wedstrijd waar ik wel naar toe wil.
Iedereen een heel fijn weekend verder.
gr lisette

8 opmerkingen:

  1. Veel beterschap, hopelijk ben je morgen wel fit genoeg.
    Mooie aankopen, we zien vast wel de creaties er mee hier op je blog? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wat was er veel op de kreadoe ,ik ben donderdag geweest.
    Leuke spulletjes heb je gekocht.Beterschap nog en veel plezier met je granny,ik heb er met heel veel plezier aan gehaakt.

    Groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk dat je ook bij de Krea Doe ben geweest en wat een leuke aankopen ( zeker die muziekdoosjes ) ! De Bridge is toch een Zweedse serie ... een aanrader hoor er nl. veel goeds over ? Hopelijk ben je al opgeknapt en wens ik je veel plezier vandaag !
    Groetjes, Karina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het slot vandaag verder gekeken inderdaad een aanrader Karina. Hij komt op de nederlandse tv op zaterdagavond, maar vrij laat.Nu zat ik er gelijk goed in samen met mijn oudste dochter lekker bankhangen. Soms wel leuk hoor als je grote dochters krijgt ha ha.
      gr lisette

      Verwijderen
  4. Ik zie het al, ook goed geslaagd op de Kreadoe. Ben benieuwd naar je vilten creaties. Fijne dag nog, Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoop dat je weer een beetje bent opgeknapt. En wat heb je leuke dingetjes gekocht. Ben benieuwd naar het sinterklaasstraatje.......

    Groetjes en nog een fijn weekend.
    Agnes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, leuke dingen heb je gekocht. En die pietje petite doet hier hetzelfde wat hij bij jou al deed. Wat een schatje. Morgen maar eens even op zoek.

    Groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk is ie hé! Ik heb hem bij handwerkatelier Sari gekocht het is een patroon van vrouwtje plooi.

      Verwijderen