woensdag 21 november 2012

Pietje petite!

Op dit pietje was ik op slag verliefd toen ik hem op de site van handwerkatelier Sari zag staan.
Een muisje al piet hoe lief kan het zijn?Is het echt is het een schatje om te zien op foto's blijft het lastig.

Ik stop nu met de sinterklaas spullen heb wat dingen die af moeten. Maandag moeten er weer 4 granny's op de post voor de Travelling granny's groep, op 3 december is de bedoeling op een swap op de post te doen en ik wil voor de sinterklaas voor Benthe nog een uilenmutsje maken wat in de zak erbij moet.
Jullie snappen het ik verveel me nog niet de komende tijd. Als datallemaal klaar is wil ik graag een paar kerstdingen maken oa wat kerstman ballen uit het boekje kerstballen haken.
gr lisette

4 opmerkingen:

 1. drukke tijden he, zo tegen december! Ik snap wat je bedoelt... Je pietenmuisje is erg leuk geworden, vind het idee ook erg leuk! Misschien moet ik maar Pietenmutsjes maken voor mijn amigurumi, net als de kroontjes en vlaggetjes die ze droegen voor koninginnedag...
  (he, weer wat op mijn lijstje...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje! Weer eens wat anders, een muis als Pietje :-)
  Heel veel succes met de drukte (gelukkig is het wel leuke drukte)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gemaakt! Ik heb ooit de loopkabouter (ken je die van wolvilt?) gemaakt als pietje. Misschien ga ik deze aankomende weken nog wel eens bloggen. Wel in de categorie 'Dit maakte ik in' want het is al weer even geleden dat mijn kinderen jong waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje.
  Succes met alle klusjes.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen