vrijdag 2 juni 2023

Hallo!

Wat is het alweer een tijd geleden dat ik wat gepost heb. Geen tijd , geen zin of gewoon vergeten waarschijnlijk wel bekend bij jullie.

Eerst maar weer eens een mededeling. Op dit moment krijg ik weer best veel reacties anoniem die vragen om patronen. Geen naam geen volger gewoon mensen die op mijn blog uitkomen en dat dus zomaar weer even vragen. Vooral de patronen die niet meer verkocht worden zoals bv Willenijn. 

Echt ik ben niet heilig en krijg ook weleens iets of help iemand ergens mee. Maar gewoon weg zomaar iets vragen,anoniem terwijl ik nog nooit iets van iemand heb gehoord of uperhaupt nog nooit mijn blog heeft bezocht of een reactie heeft gepost gaat me net iets te ver.

Verder is er een blog van mijn verwijderd waarvan de inhoud niet in de lijnen lag van blogger. Geen idee wat dat zou moeten zijn maar oke.

Nu dan maar weer eens iets om te laten zien. Een nieuw pakketje van atelier Anemoontje en ik vond het zo'n lieffie om te maken als kraam cadeau.

Het wordt voor een babymeisje wat begin julie verwacht wordt. Ik zit nog te twijfelen of ik er een muziekdoosje zwaan van Jookz bij zou haken of dat ik het zo laat.


 
Fijne zonnige dagen, Lisette6 opmerkingen:

 1. Ha Lisette, leuk om weer eens wat van je te zien!
  Oh, wat een schattige mobiel, heel deftig die zwaan. Erg moo8 gemaakt.
  Die anonieme lezers zullen vast niet dit blogbericht lezen. Wel herkenbaar je ergenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om weer eens wat te zien. Een schattig patroontje . Anoniem is raar zet dan je naam erbij alsd je geen account hebt. Je blog zomaar verwijderd ?? hoe vaag is dat ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Patricia Kwappenberg6 juni 2023 om 04:31

  Wat is die leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lisette, ivm Frankrijk reageer ik anoniem krijg het niet voor elkaar om het goed te zetten. Vervelend maar dit soort vragen zullen er helaas altijd blijven en ontwerpers houden er altijd last van ook al zit er copyright op! Doorverwijzen of veel geld vragen 😍 groetjes Henny uit Valburg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is ook geen probleem dar iemand anoniem reageerd zo bedoel ik het niet. Alleen anoniem me om een patroon vragen terwijl ze per ongeluk op mijn blog zijn gekomen. Dus eigenlijk alleen kijken om er beter van te worden daar baal ik van. Of als in mijn post al de ontwerper staat nog vragen om het patroon dat betekent dat ze niet lezen en dus alleen wat willen. Maar gewoon een reactie wel of niet anoniem vind ik alleen maar leuk op mijn berichten. Graag zelfs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen