zondag 3 september 2017

super rekje en wat kleine dingen.

Vakantie zit al alweer op. Ik ben al een paar weken weer aan het werk. Drukke weken waarin ik extra veel heb gewerkt, waardoor er van dingen maken niets is gekomen.
Ook in de vakantie heb ik erg weinig gedaan. Mijn gezondheid laat me de laatste tijd echt ontzettend in de steek waardoor ik tot niets kom. Gelukkig heb ik wel heel veel gelezen dat is ook wel een keer lekker.

Maar nu het super rekje wat ik op FB voorbij heb zien komen en gelukkig heb kunnen bestellen. ( het loopt storm ( of te weinig ingekocht) en is steeds uitverkocht).
Dit plaatje komt ook van FB af, want ik heb die van mezelf pas vanaf vandaag hangen.


Super leuk toch om al je spullen in op te bergen en inpak papier  bij de hand.

Ik heb de afgelopen tijd ook heel wat sponsjes gehaakt. Zoals ik al eerder vertelde zijn mijn nichtjes er helemaal weg van. En aangezien ik er maar 2 heb maak ik alles graag voor hun. Maar ze hebben ook vriendinnetjes die het leuk vinden dus????? je begrijpt het vast.

Verder naaide ik voor mijn jongste nog 2 kussens in elkaar. Ze heeft in de vakantie een andere kamer gekregen. Okergeel met donkerblauw is het geworden. Maar ze wilde graag groene kussens met bladeren. Bij de kwamtum  €5,00 per meter daar kun je heel wat kussens uithalen en de vulling ligt er hier ook genoeg.

Ook was ik vorige week jarig en kreeg ik deze plant van mijn zus. De pot had ik zelf al een x gekocht bij de kwantum en daar past hij prachtig in.

Tot snel weer.
groetjes lisette

2 opmerkingen:

 1. Hopelijk gaat het snel wat beter met je gezondheid...
  Die sponsjes zijn echt superleuk :-) En die plant staat daar heel mooi op dat kastje!
  PS: Hier heeft onze dochter ook pas een nieuwe kamer gekregen, zij wou het echter helemaal in het wit, met kleuraccenten. Nu ja, da's makkelijk om te vormen als ze nog een keer van mening verandert :-)
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He jakkes, vervelend dat je gezondheid laat afweten, heel veel sterkte en beterschap.
  Leuke sponsjes heb je gehaakt! Die banaan is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen