zaterdag 19 november 2016

Mini paardje Priem!

Voor mijn nichtje maakte ik dit nieuwe patroontje van My krissie dolls het mini paardje Priem.
Ik vond het wel een lief paardje al staat de grote ook nog op het lijstje om ooit te maken.
Toen mijn nichtje kwam zag ze hem liggen"o die is mooi". Je begrijpt dat ik al snel overstag was om hem te maken. De keuze was lastig wil ik nou de grote of de kleine. Het werd de grote maar toen ze naar de fiets liep was het toch weer twijfel, want de kleine kan wel aan mijn fietssleutel.
Je snapt het al tante maakt ze wel allebei. MAAR zei ik erbij"ik wil nog wat andere dingen maken dus het duurt even".
De volgende dag vroeg ze al of hij klaar was ha ha.
Dus maar snel de kleine gemaakt en de grote duurt echte even. Voor haar zusje moet ik nog even wat bedenken, want het is natuurlijk niet leuk als er maar 1 wat krijgt.Paardje Priem is ongeveer 11 cm hoog en ik heb hem gehaakt met sokkenwol.
Fijn weekend allemaal
Lisette

7 opmerkingen:

 1. Hihi, die kinderen denken vaak dat je zoiets zo maar vlug even uit je mouw kunt schudden hé :-) Maar minipaardje is toch heel goed gelukt en ik ben benieuwd wat je voor zusje nog gaat haken.
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk een klein zwart pietje van vilt. Ze is 4 dus dat vind ze vast wel leuk.

   Verwijderen
 2. Ah, wat een leukerd! Gelukkig heeft Kristel meer mini's die er ook in het groot zijn ;-)
  Ik vind het heel knap van Kristel: ik ben bang voor paarden en toch wil ik de grote gaan maken en ik ben allergisch voor katten (houd ook niet van katten) en toch wil ik de kat ook maken, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de poes ook erg leuk, maar die is er niet in mini. Met paarden heb ik weinig maar mijn oudste en dus ook mijn nichtje vinden ze geweldig en rijden zelf.

   Verwijderen
 3. Wat een leukerd! Ik kan me voorstellen dat ze die snel wilde hebben ;-) En wat lief dat je zoveel voor hen maakt/gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen