zondag 17 januari 2016

Hallo!

Hallo allemaal! het heeft even geduurd maar ik ben weer terug. Het nieuwe jaar is niet helemaal begonnen zoals ik het graag had gewild. Ik heb dan ook erg weinig gemaakt.
Één van mijn goede voornemens was om eerst af te maken waar ik ooit mee begonnen was. Voordat ik met iets nieuws zou beginnen moest dus eerst de shurg voor Sanne afgemaakt worden.
Ik ben er aan begonnen, maar inmiddels ligt hij in de prullenbak. Na 3 x uitgehaald te hebben was ik er helemaal klaar mee. Dan net iets te klein dan weer de armen te groot. Spijtig voor de wol maar de zin was echt op.

Omdat ik nog niet lang achter elkaar wat kan doen heb ik de vogeltjes uit amigurumi in love gehaakt. Ik had de hartenvorm al liggen van een keer shoppen bij echtstudio.
Vast een beetje valentijn of gewoon omdat ze lief zijn.Sinds 21 december hebben we er ook weer een huisdier bij. Een kleine kitten voor Julia waarvan ze hoopt dat het een echte knuffelkont wordt. Dat is ze nu nog niet het is echt een pittig beestjes die flink blaast en krabt..

Eind december heb ik nog snel wel even twee engelen gemaakt. De pakketjes komen van atelier Grethilde en zijn erg makkelijk te maken. Er zijn 4 verschillende.


Ik hoop snel weer wat te kunnen laten zien.
gr lisette

4 opmerkingen:

 1. Fijn je weer terug te zien.
  Wat zonde van de shrug dat het niet wilde lukken. De vogeltjes op het hart zijn heel schattig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om weer een berichtje van je te lezen. Ik kan me voorstellen dat je na 3x proberen het hebt opgegeven. Dan is alle plezier wel voorbij.
  Het hart met de vogeltjes en de engeltjes zijn prachtig geworden.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LEUKE BLOGJE, BEN NA EEN PAAR MAANDEN WEER TERUG IN BLOGLAND, AND BEN GAAN KIJKEN,IK VOLG BLOGJES DAT TE MAKEN HEBBEN MET HAKEN, KOKEN, FOTOGRAFIE, EN LEUKE MOMENTEN VAN HET LEVEN, KIJK NAAR OM MEER TE GAAN BEZOEKEN...GROETJES.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LEUKE BLOGJE, BEN NA EEN PAAR MAANDEN WEER TERUG IN BLOGLAND, AND BEN GAAN KIJKEN,IK VOLG BLOGJES DAT TE MAKEN HEBBEN MET HAKEN, KOKEN, FOTOGRAFIE, EN LEUKE MOMENTEN VAN HET LEVEN, KIJK NAAR OM MEER TE GAAN BEZOEKEN...GROETJES.

  BeantwoordenVerwijderen