vrijdag 9 januari 2015

Lalylala !!!!!

Een nieuw jaar weer om fris van start te gaan. Ik heb even zitten twijfelen of ik door zou gaan met bloggen. Er wordt op facebook ook veel gepost ( ook door mij).
Maar ik heb toch het idee dat ik hier mijn volgers een beetje ken dat het kringetje wat kleiner is dan alle groepen op FB. Plus al het gedoe onderling in allerlei groepen. Dus ik blijf lekker bloggen hopelijk vinden jullie dat ook leuk.

Ik heb wel voor mezelf bedacht dat het geen moeten is om elke week wat te posten. Soms had ik wel het idee dat ik er iets op moest zetten als er al even niets stond.

Maar genoeg nu! ik laat graag mijn nieuwe creaties zien een Lalylala. Wat zijn ze leuk en er zijn er ook heel wat van ook. Dit is de modificatie van Kristel Droog.
Ik vind hem erg leuk geworden er gaan er vast nog wel een paar volgen. Het is wel even een werkje, maar dan heb je ook wat.
Groetjes en tot snel,
Lisette

12 opmerkingen:

 1. Allereerst wens ik je een top jaar toe in 2015. Met veel plezier en creativiteit.
  Fijn dat je lekker blijft bloggen, zonder alle gedoe van Facebook. Jouw blog is zo gezellig. Wat heb je een snoezige Lalylala gemaakt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Margaret. Fijn om te horen. Ik wens jou ook een heel fijn 2015

   Verwijderen
 2. Hoi ,jij ook de allerbeste wensen voor 2015.Je Lalylala is zo lief ,heb de patronen er ook van ,mischien toch ook maar eens aan beginnen.Ook het bloggen is er bij mij ingeschoten ,maar volg nog wel alle blogs ,Ik moet denk eerdaags ook maar weer eens gaan bloggen.Groetjes corina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een tijd geleden Corina. En je maakt zulke mooie dingen. Jij ook de allerbeste wensen voor 2015.

   Verwijderen
 3. Ben het helemaal met je eens wat betreft het bloggen en de FB groepen.
  Het bloggen kost best wat tijd, en soms ontbreekt het me daaraan, maar vind het bloggen toch veel leuker als de FB groepen waar in nauwelijks aktief ben.
  Fijn dat je blijft bloggen, doe ik ook ;)
  En natuurlijk, de allerbeste wensen voor 2015 :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan me voorstellen dat jij inderdaad tijd te kort komt met al die leuke projecten die je maakt. Hoop dat je zeker nog lang blijft bloggen. Ook een heel fijn en gezond 2015.

   Verwijderen
 4. Oeps, vergeten :/ Je Lalylala is een schatje geworden, ik vind de patronen ook erg mooi .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke Lalylala heb je gehaakt! De gedachte over het bloggen was/is hier juist hetzelfde. Toch blijft het leuk om ook het verhaal dat bij de foto hoort te lezen in plaats van enkel een foto te zien zoals op fb. Fijn dat je gezellig verder doet!
  Groetjes Daisy
  (http://molemiekeshobby.blogspot.be/)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie Daisy. Dat is inderdaad het leuke aan het bloggen.

   Verwijderen
 6. Wat een leuke Lalylala.
  Ik ben blij dat je blijft bloggen, een verhaal eromheen is toch ook steeds weer erg leuk om te lezen. Ik ben zelf best actief op FB en krijg daar meer reacties dan met bloggen, maar ik vind het bloggen nog steeds heel leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je toch blijft bloggen. Het is inderdaad beide best wel veel af en toe maar ik probeer het toch nog bij te houden. VInd het ook wel weer leuk wat er geschreven wordt op een blog. Is toch anders dan op facebook. Dus ik zeg lekker doorgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de beste wensen voor 2015!!
  lekker blijven bloggen.. hoeft niet eke dag elke week.. wanneer het uitkomt!!
  Volgende week ga ik ook aan mijn eerste lalylala beginnen.. ze zijn zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen