zaterdag 13 april 2013

Bea!

Bea is ook klaar. Ze ligt al een paar dagen klaar, maar nog geen foto kunnen maken.
Deze foto is ook niet geweldig maar ik wilde toch wat posten. Buiten was het zo slecht dat er geen foto gemaakt kon worden en binnen is het hier een zooitje.
We zijn de huiskamer aan het witten en verfen. Dus alles van de kant en op z,n kop. Maar het eind is in zicht. Eén van de muren wordt groen er waren al een paar verbaasde gezichten toen ik zei dat het groen werd, maar ik vind het erg mooi staan bij mijn grote blauwe servieskast en het is zo voorjaars kleurtje ik ben er blij mee.
Misschien maak ik morgen een foto van het geheel en een nieuwe van bea.Deze week kreeg ik ook de pakketjes van http://koekendiefie.onetoshop.nl/ binnen de eigen ontwerp van een familie lieveheersbeestjes zo leuk. Zal ik van de week ook even laten zien net als het nieuwe boekje van Christel krukkert.
Iedereen een heel fijn en zonnig weekens,
groetjes lisette

8 opmerkingen:

 1. Leuk om op al die blogs Koninginnedag dingen tegen te komen. Ik vind Bea leuk. Succes met klussen verder, lieve groet Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey,
  Wat is ze leuk geworden!
  Ik had je van de week nog gemaild, maar ging niet helemaal goed, dus twijfel of die wel is aangekomen?
  Leuk zeg klussen in huis, hier van het voorjaar ook weer lekker aan de slag ;-)
  Groetjes Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou bea is geslaagd hoor heel leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie Bea heb je gemaakt. Ik moet er nog aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bea is leuk! Ik ben ook heel benieuwd naar je groene muur met blauwe kast: ik houd wel van wat kleur in een interieur....

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben met de Bea bezig maar klopt het dat de haren zo groot zijn. Krijg dan de strengen er niet mooi overheen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het onderstuk van de haren wat kleiner gelaten en dat vast gemaakt en opgevuld. De strengen heb ik 1 lange gepakt en steeds van voor naar achter vast gemaakt dus tot de lengte die ik wilde en dat ging wel aardig.De streng voor vast maken en dan tot waar het haar achter moet komen en daar vast naaien en weer naar voren gaan en zo op en neer. Hoop dat het zo duidelijk is.

   Verwijderen