dinsdag 2 oktober 2012

Granny's!

Daar ben ik weer. Had vorige week even een baalweekje, heb wel wat dingen gemaakt maar niets was naar mijn zin. Ben er ook maar mee gestopt.

Eerst maar een plaatje van de herfst op mijn sitetable ( ook menig keer veranderd, want ook niet naar mijn zin)

Hertjes in het mos en kleine egeltjes.
Voor Maud ben ik bezig geweest met Kabouterdutje de paddestoel was het eerste ook niet goed. Nou blijkt dat ik ook niet goed gelezen heb dus hij moet over.
Zie hier het resultaat tot nu toe.

Ik doe met de Granny travelling van het amigurumi forum.Elke 2 weken haak je voor iemand 4 granny's en je ontvangt ook 4 granny's. Dit is mijn inzending van deze 2 weken.

Ik heb er een kaartje en een extra'tje van vilt bij gedaan.
En deze heb ik vandaag ontvangen de 1e vier van de totaal 15 x 4 granny's.

Ook met een leuk lief kaartje erbij van Gerda

Ik weet nog niet wat ik ga maken van de totaal 60 granny"s in totaal, maar daar heb ik nog even de tijd voor om te bedenken.
gr lisette

3 opmerkingen:

 1. Hoi Lisette, Iedereen heeft wel eens een baalweek, maar je bent wel bezig geweest toch? Ik vind de herfst tafel wel leuk en de granny's heel vrolijk. Ik hoop dat je deze week weer door je dip heen bent. Fijne dag, groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je herfst tafel ziet er gezellig uit. Ik hoop dat je gauw helemaal uit je dip komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi wat leuk dat je mijn blog gaat volgen ik ga die van jou ook volgen,je maakt ook allemaal van die leuke dingen.En dan woon je ook nog in de buurt.Kom zeker vaker op je blog kijkken en hoop dat je uit je dip komt,maar daar hebben we allemaal wel eens last van denk ik,komt goed.

  groetjes corina

  BeantwoordenVerwijderen