zaterdag 4 augustus 2012

Weer Thuis!

Hallo allemaal wat gaat de tijd toch snel de vakntie zit er al weer op voor mij dan de meiden hebben nog 2 en 3 weken. Manlief is woensdag al weer begonnen en ik heb maandagmiddag mijn eerste klantje.

Zag dat ik in de vakantie ook wat nieuwe volgers heb gekregen. Leuk! welkom allemaal!

We zijn 2 weken in Italie geweest aan het Gardameer. Tien jaar geleden waren we daar ook geweest alleen toen in mei en dat was goed bevallen dus dit jaar maar weer eens proberen. Maar mei of juli is toch wel een heel verschil het was ontzettend druk in de dorpjes op de camping viel het mee maar als je erop uit wilde was het een ramp.We hebben de watervallen in MOlina bekeken, maar als je in Kroatie de kRK watervallen heb gezien is dit toch iets minder mooi. Maar we zijn er geweest.
Ik heb op vakantie alleen mijn haakspullen meegenomen het vilten leek me iets minder makkelijk om daar te doen. Op een markje daar verkochten ze ook gehaakte spullen mijn oudste heeft er oorbellen gekocht die die vrouw zelf haakte.


Morgen zal ik proberen foto's te plaatsen van de dingen die ik op vakantie heb gehaakt heb ze nog niet op de foto gezet.
Nog een laatste foto van mijn 2 eigen modellen.

Groetjes lisette

2 opmerkingen:

 1. Welkom thuis! Gelukkig is het hier ook lekker weer. Wij mogen nog een weekje werken dan hebben wij vakantie. Ik ben benieuwd naar je vakantie-haakwerk. Ik heb het draakje op de planning staan. (en wat klein spul)

  Groetjes,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je reactie te lezen en zo te zien hebben jullie ook een leuke vakantie achter de rug ! Ben benieuwd naar je vakantie knutsels ...
  Groetjes, Karina

  BeantwoordenVerwijderen